Sluit je aan bij ons gepassioneerde Team!

De leukste horecaplek van WEERT.

Bij Prego! is zowel de kaart als de sfeer afgeleid van het prachtige Italië. Dat betekent: een avond lang genieten! Gezellig tafelen met tongstrelende gerechten, heerlijke wijnen en natuurlijk een geweldig gezelschap! 

Kom jij ook gezellig werken in de Horeca? Bij Prego! hebben wij verschillende vacatures uitstaan. Bekijk hieronder welke vacature jouw interesse wekt, klik op de link en lees snel verder!

Gemaakt voor jou

Onze Vacatures

  • ZELFSTANDIG WERKEND KOK

    Als kok coördineer je een drukke keuken, bereid je gerechten met creatieve kooktechnieken en werk je flexibel, inclusief avonden en weekenden.

Omdat je vragen had, toch?

We hebben wat vragen op een rijtje gezet die jouw sollicitatie nog net wat makkelijker kan maken!

Als je uitgenodigd wordt voor een gesprek, zal je gevraagd worden om te komen voor een persoonlijk gesprek met de manager van het restaurant.

Je moet een goede kennis hebben van de Italiaanse keuken en de verschillende gerechten die er worden geserveerd. Ook is het belangrijk dat je klantgericht bent en goed kunt omgaan met gasten. Verder moet je de basisvaardigheden hebben van werken in de horeca: kunnen multitasken, een nette en hygiënische werkomgeving kunnen creëren en flexibel zijn met werktijden.

Als je goed presteert in je huidige functie en blijk geeft van ambitie, kunnen er ook mogelijkheden zijn om door te groeien naar bijvoorbeeld een managementpositie of een positie als chef-kok.

Dit zal verschillen per taak die je binnen het team uitvoert. Hier wordt nog meer over duidelijk gemaakt in de toekomst.

L’íngrediente migliore di un piatto è l’amore per il cibo

Oelemarkt 15
6001ES Weert

weert@cucinaprego.nl
+0495 21 24 17